Kincses Kalendárium

Kincseim: gyermekeim, családom, barátaim, hitem, olvasmányaim, emlékeim...

2011. január 27., csütörtök

elindult az év...

Elkezdődött a munka minden szinten. bölcsi ovi,egyebek...a változásokra tekintettel többször viszi- hozza Őket Norbi, illetve a nagyiék. Sacikán ez annyiban látszik, hogy bújósabb lett sokkal a bölcsiben is. Andi (gondozónő) a központ, mindig körülötte játszik, vagy az ölében olvas, a lényeg, hogy kartávolságon belül legyen. Pedig igazából kb fél órával látnak kevesebbet engem, de megérzi a változást.
Kristóffal megpróbálkoztunk a korcsolyával...hááát nem osztatlan az öröm így elsőre, de azért idővel menni fog...már siklottunk úgy, hogy ő a térdem között volt és nem kapaszkodott a korlátba :)
Saci beszéde fokozatosan fejlődik. szavai: cici, cica, vau, hoppá, addide, anya (ez nagyit is jelenthet), apa (ez nagypapát is jelenthet), nem. A bólogatás is kialakult, elég helyesen használja az igent és a nemet is. Az akarata mit sem változott, a minap eldöntötte, hogy  lakkcipőjét veszi fel, nem részletezem de a végén az apja lefogta és ráadta a csizmáját....Én Kristóffal angolosan távoztam.
De Kristóf is hozta a formáját...Mostanában nem elégíti ki közlés vágyát a napközbeni folyamatos beszélgetés, így a hétvégén éjjel 3-kor is felébredt és kicsit beszélgetett még...
Aztán jött az egyik hét, Kristóf hasmenéses vírussal szórakoztatott minket itthon. Hétvégére meggyógyult, hétfőn mentek mindketten intézménybe, majd este Sackót kötőhártya-gyulladással  engedték haza....fantasztikus...
Volt egy kis színház élmény megnéztük a Hamupipőkét a Játékszínben. Romhányi József írta a szövegét, Fényes Szabolcs a zenéjét, nagyon kellemes kis darab volt. Javaslom.
Kristóf tegnap a következőt mondta Sacinak: Sacika, te ugye csak engem szolgálsz? :)))
Tegnap délelőtt az oviban volt színház, délután meg a Lilivel felolvasó estre mentek a kerületi könyvtárba. Elég aktív társasági életet él a fiam...kissé aktívabbat nálunk :)
Sackó jelenleg még ébren van- Kristóf már alszik - és a nappaliból hallgatjuk, ahogy cuppanós puszikat ad a babájának - mert már az is tud :) - kapcsolgatja a villanyt, néha kurjant egyet...hamarosan majd elnyomja a álom...

 Tiszta bátyám :)

wild

rosszban sántikál





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése