Kincses Kalendárium

Kincseim: gyermekeim, családom, barátaim, hitem, olvasmányaim, emlékeim...

2010. november 8., hétfő

zsúfolt hétvége, zsúfolt hét

Szombaton reggel lovagolni voltunk. És ráébredtem, hogy ezt a póniovit már kinőttük. Kristóf gyakorlatilag segítség nélkül megfordul a nyeregben, kapaszkodás nélkül is teljesen stabilan ül rajta, térdel, háttal megy, lefekszik a lóra, mindent megcsinál. Úgyhogy legközelebb már futószárazni fog fél órát.
Délután elmentünk a barátjával, Zsoltikával az Alma koncertre. Jó volt, nagyot buliztak, folyamatosan mentek előre "csápolni" a színpad elé.Sacika pedig ismerkedett más anyukákkal, apukákkal :).
Vasárnap elmentünk a színház bérletünk első előadására, a Frakk a macskák réme darabra. Kristóf teljesen lázba jött tőle, egyszerűen lenyűgözte. Nem félt, nem nyüglődött, csak figyelt :) (...és tetszett Neki a Szerénkét játszó lány :)))
Hazafelé előszőr is közölte, hogy most már mindig rám fog hallgatni, mert nekem mindig igazam van (tiszta haszon színházba járni, ha ennyire megihleti a gyereket :) ) Majd előadta, hogy Ő nem király lesz inkább...hanem Orbán Viktor bácsinak fog segíteni...mert neked igazad volt mindenben anya, hogy ezt kell csinálnom :)))) kész voltam a gyerektől teljesen.
Másnap Nov. 1-jén lementünk Romhányba együtt, végig látogattuk a sírokat, majd mi hárman hazajöttünk, Kristóf viszont ott maradt kicsit kikapcsolódni, és nagyszülői kényeztetésben élvezkedni :)
Sacika egyre ügyesebb a bölcsiben, ki lett kiáltva a világ legjobb gyerekének :) jókedvű, játszik, eszik, alszik, nagyon szeret a nagyok játékával játszani (próbálgatja rakosgatni a pötyit pl., rajzolgat) és fantasztikus a belső biológiai órája, 11 órakor odamegy az udvaron  a bejárati ajtóhoz, hogy ideje bemenni ebédelni. Mondjuk azt itthon is észrevettem, hogy Ő a 8 órát mindig megérezte, elkezdett nyűglődni, elvetődött a kezembe, elmutogatta, hogy ő most már alvásra vágyik :)

Szerdán megnyertük a nagy perünket, ami az utóbbi majd' 2 évünk meghatározó eseménye volt. Ez most már jogerős. Amikor felhívtam Kristófot, hogy ügyesen drukkolt, mert nyertünk, nagyon örült, majd boldogan elkezdte kérdezgetni az össze ismerősét, hogy ő is nyert, meg a G. Lili is nyert? meg Orbán Viktor is nyert? ( Lehet kicsit sokat politizálunk a gyerekek előtt.....)
Most vasárnap is voltunk színházba, sajnos volt valami varjú, ami egy kicsit megijesztette, de ezt leszámítva továbbra is lelkes színház rajongó a fiam :) lesz kivel színházba járnom :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése